PORADNA PRO RODIČE A BLÍZKÉuživatelů návykových látek

Experimentují vaši blízcí s drogami? Užívají drogy už dlouho a vám docházejí síly?

ZEPTAT SE Poslední odpovědi

kámoš na emě

Hulihrášek

Dobrej, už jsem tu psal, pamatujete si me?
Ted me trapi kamosova zavislost na udajne MDMA, mam podezreni ze to je párno, protoze za M se dnes vydava kdeco. Bere uz par mesicu a je to na nem znat. Zrovna nedavno si dal caru, behem toho co jsem ridil v aute. Uz mu to nesmim dovolit. (jak by danou udalost resila policie? myslite, ze by me to jako ridice postihlo legislativne?) Blizci si toho snad ani nevsimli.
Doporucite mi nejake zarizeni v Praze, kam bych jeho zavislost mohl probrat a jak mu z ni pomoct/ dohlednout? To ze me stve, ze to bere uz na me urcite poznal.
Mejte se

Odpověděl: Markéta Kordová

Zdravím Vás,

 

bohužel, netuším a ani se mi nepodařilo Váš předchozí dotaz vyhledat.  Možná jste psal pod jinou přezdívkou nebo z jiné IPadresy (?). Chodí nám sem nespočet dotazů, všechny si pamatovat nemůžeme, díky za pochopení.

 

Co se týče dotazů kolem legislativy, můžete se obrátit na právní poradnu A.N.O., která se specializuje právě na problémy spojené s nelegálními látkami, zde odkaz na jejich webovou poradnu:

http://www.asociace.org/pravni-poradna-webova-poradna.php. Odpověď je většinou v řádu dní, max týden.

 

Pokud sám nejste uživatel, ale osoba blízká uživatele, můžete se dojít poradit do Poradny pro rodiče, partnery a osoby blízké, je třeba se předem objednat, zde kontakt:

http://www.sananim.cz/o-nas-1/poradna-pro-rodice-ppr.html

 

Stačí to takto?

 

MK

 

 

Zpět

Top