PORADNA PRO RODIČE A BLÍZKÉuživatelů návykových látek

Experimentují vaši blízcí s drogami? Užívají drogy už dlouho a vám docházejí síly?

ZEPTAT SE Poslední odpovědi

Zrušení trvalého bydliště

Boha

Dobrý den,
mám 24 letého syna (problémového), nedodělal gymnázium, opakované šance, odmaturovat jinde.Nyní žije rok v Brně, kde chvíli pracuje, chvíli ne.Domů mi chodí upomínky od zdravotní pojišťovny, že nemá uhrazeno povinné pojištění (opakovaně jsem za něj uhradila). Mám obavu, že si někde půjčí peníze a nebude splácet.Nerada bych se kvůli němu dostala do dluhů, exekuce.Chtěla bych mu zrušit trvalé bydliště, doma se už rok nezdržuje.
Co prosím podniknout?
Moc děkuji za radu.

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Dobrý den,

 

doporučuji postup konzultovat s právní poradnou, která se přímo specializuje na problematiku spojenou s nelegálními drogami. Na osobní konzultaci je třeba se předem objednat, služby jsou bezplatné.

 

V případě, že žijete někde jinde, lze se poradit po telefonu nebo přes email, také mají na webu Poradnu, kam můžete zadat anonymní bezplatný dotaz, stejným způsobem, jako jste to udělala u nás. Odpovědi jsou většinou v řádu dní, max týden, kontakty níže.

 

Právní poradna A.N.O.

Koněvova 95
130 00 Praha 3 - Žižkov

tel.: 222 582 932
mobil: 736 760 701

E-mail: ppano@asociace.org

 

https://poradna.asociace.org/

 

Poradna: https://poradna.asociace.org/webova-poradna/

 

Chápu, že jste v nelehké situaci, kdybyste v tom nechtěla zůstávat sama a měla chuť si o tom všem co se teď děje a jak Vám v tom je, s někým popovídat, můžeme Vám doporučit vhodné zařízení, kde byste mohla využít služeb pro rodinné příslušníky. Tak to zvažte, když tak se ozvěte.

 

Za Drogovou poradnu, Markéta Kordová

 

 

Zpět

Top