PORADNA PRO RODIČE A BLÍZKÉuživatelů návykových látek

Experimentují vaši blízcí s drogami? Užívají drogy už dlouho a vám docházejí síly?

ZEPTAT SE Poslední odpovědi

Bývalí a pervitin

Anonym

Dobrý den dozvěděla jsem se že můj bývalý bere pervitin,rozešla jsem se s ním před rokem a čtvrt. Před rozchodem byl poslední rok a půl opravdu prisernej. Mám s byvalim 3 děti,a když jsem zjistila že bere pervitin okamžitě jsem ze vztahu odešla. Bere cca 12 let a já si ničeho nevšimla. Nikdy jsem nebyla uživatelkou drog a nikdy nebudu. Znám se drogy přes to vlak nejede. U bývalého jsem si před rozchodem všimla podivuhodného chování,agrese úzkost nervozita. Začal mi krást peníze ve velkém a cenné věci dětí pokoušela jsem se ho odhalit ale vždy marně,tak jsem si počkala. Jednoho dne jsem našla obsah bílého prášku a brcek i skleněnou dýmku.
Okamžitě jsem odešla,zjistila informace jak často bral od jeho kamarádů kteří toho nechali když byli u experimentální fáze. Bral 3 do měsíce a před rozchodem každý víkend a i v týdnu. Když jsem odešla z domu napsala jsem mu podmínku bud léčení a psychologa a nebo konec vztahu. Vybral si drogy. Po roce našeho rozchodu mě zkontaktoval že je čistý a nebere. Jenže to je lež bere stále a napsal mi zprávu že já s ním jednam jak ze psem a že to očividně nedává že toho má v hlavě hodně,že ho to pomalu zabíjí. Já mu řekla jasně že léčbu podstoupím sním a že mu budu pomáhat. Trpěla jsem dlouho jeho závislost a nevěděla jsem o tom že závislý je. A jelikož mám 3 děti a jedno z toho vážně nemocné musela jsem ho opustit. Jak ho mám přesvědčit aby šel na léčení dekuji

Odpověděl: Markéta Kordová

Zdravím Vás,

 

doporučuji obrátit se přímo na naši Poradnu pro rodiče a partnery na Praze 1 a v osobním kontaktu více a konkrétněji zkonzultovat vše, co je aktuálně třeba. Poskytujeme bezplatné služby, jen je třeba se do poradny předem telefonicky objednat.

 

Poradna pro rodiče, partnery a osoby blízké, SANANIM

Žitná 1574/51

Praha 1

 

mapa

 

pevná linka: +420 284 824 234 

mobil: +420 739 268 527
e-mail: rodice@sananim.cz

 

Pondělí

9 - 19

Úterý - čtvrtek

9 - 17

Pátek

9 - 15

 

http://www.sananim.cz/o-nas-1/poradna-pro-rodice-ppr.html

 

Za Drogovou poradnu, Markéta Kordová

 

Zpět

Top