PORADNA PRO RODIČE A BLÍZKÉuživatelů návykových látek

Experimentují vaši blízcí s drogami? Užívají drogy už dlouho a vám docházejí síly?

ZEPTAT SE Poslední odpovědi

Pervitin a návrat k němu

Eva

Dobrý den, zjistila jsem,že manžel už několik let (nevím přesně jak dlouho) užívá pervitin. Posledních cca 6 měsíců bylo pravděpodobně užívání častější a větší dávky,protože už se začalo projevovat - zhubnul a měl problémy v práci,ale jinak jsem na něm nikdy nic podezřelého neviděla krom toho že byl více podrážděný.
Říká mi,že se sám rozhodl,že s tím chce skončit, ale jak mohu mít jistotu že už nic nebere,když mi teď tak dlouho lhal a zároveň přiznal jen to co zjistil,že vím...Myslíte,že je možné,aby odvykání zvládl sám i po několika letech užívání? Jakoukoliv odbornou pomoc odmítá. Na co se mám prosím já zaměřit a jak mu pomoci vše zvládnout. Předpokládám,že není možné donekonečna vše kontrolovat a i kdyby tak on si teď bude dávat sakra pozor abych na něco nepřišla. Děkuji za vaši pomoc

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Evo, dobrý den,

 

doporučuji pročíst tyto informace: http://www.drogovaporadna.cz/pro-rodice-a-blizke.html, dále pak spojit se s kolegy z organizace Podané ruce a vše více a podrobněji zkonzultovat v osobním kontaktu. Poradenských služeb můžete využít i bez partnera, bezplatně a nezávazně.

 

Terapeutické centrum v Jihomoravském kraji

Hilleho 5, Brno | +420 778 486 355 | terapie.jmk@podaneruce.cz

https://podaneruce.cz/centra-sluzby/terapeuticke-centrum-v-jihomoravskem-kraji/

 

Za Drogovou poradnu, Markéta Kordová

 

Zpět

Top