PORADNA PRO RODIČE A BLÍZKÉuživatelů návykových látek

Experimentují vaši blízcí s drogami? Užívají drogy už dlouho a vám docházejí síly?

ZEPTAT SE Poslední odpovědi

dobrej skutek nelrgalni zbozi

dobry skutek

Dobry den nebo spise odpoledne je mi 18let a mam nemocnou segru tatu uz nemam zemrel mi kdyz mi bylo 13let a od ti doby pomaham finančne mame snad me chape te moji mame je 38let a ma 5deti a je proste na svechno sama a pred tydnem sem se dozvedel ze segra potrebuje jit na operaci a potrebuje na to cca 70tisic ale jelikoz mama nepracuje tak svechno musim delat sam penize atd... Proto jsem zacal prodavat mariuhanu a pervitin abych mel pro ni hotovost ale nevim zda je to spravne a penize potrebuje hned takzr asi kdy bych chodil do prace tak to je zbytecny kdyz potrebuji hned ted uz mam par tisic nasetreno ale nevim jak to psychycky zvladnou dal mam strach ze se neco stane segre a ja zato budu moct nebo ze me chyti policie atd... Proste nevim jak jit dal psychycky je to velice narocne

Odpověděl: Dana Pěčová

Dobrý den,

 

dobré skutky je třeba dělat tak, aby jsie neohrozil sebe. Pokud by Vás zavřeli za prodej a distibuci, tak už nikomu nepomůžete.

Nevím, proč Vaše matka nepracuje, je dost mladá, aby se zvládla o sebe postarat sama. Navíc, má, jak píšete 5 dětí, tak pokud pracovat nemůže, můžete se o péči o ni podělit společně.

 

Za Poradnu Pěčová

Zpět

Top