PORADNA PRO RODIČE A BLÍZKÉuživatelů návykových látek

Experimentují vaši blízcí s drogami? Užívají drogy už dlouho a vám docházejí síly?

ZEPTAT SE Poslední odpovědi

Kámoška na drogách

Viv

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jak pomoct člověku co bere drogy. Jakou má mít vůbec podporu, jestli ji jako má mít (podle mě určitě jo, ale nějací lidé říkají že né :D )
Je mi 17 a moje kámoška (16) začiná brát. Předtím když jsem ji poznala tak hulila jen trávu. Já ji sice nikdy neměla ale nesoudila jsem ji, hodně lidi trávu využívá tak mi to přišlo ještě ok. Jenže na konci školního roku začala chodit zhulená i do školy a měla skoro každý den.. Před měsícem mi řekla že zkusila LSD a MDMA, přičemž MDMA bere doteď. . Kdyby to zkusila aspoň jako nějaký experiment nebo jednou za rok tak nic neřeknu (Možna:D), dokonce jsem viděla jak se ji třepe brada a joo.. Je to divný a nahání mi to hrůzu
Včera měla menší breakdown po tom co mi řekla, že ji její DLOUHOLETÁ kamoška pověděla že je fetka a nadále se s ní bavit nebude. Řikala ze ji nikdo nechápe kromě mě a přestat ani nechce. A tohle mne donutilo sem napsat :D Nechci se s ní přestat bavit přijde mi to fakt hnusný, ale vůbec nevím jak ji mam pomoct a co vše ji říkat, nechci ji ani omylem nějak navést. Moc ráda bych ji říkala pozitivní věci ale bojim se že kdyby je dostávala dal tak bere furt a vic.

Odpověděl: Hana Skořepová

Dobrý den Viv,

 

zřejmě jste omylem zadala Váš dotaz vícekrát. Odpověď naleznete pod kódem dotazu 146927.

 

Za Drogovou poradnu 

HS

Zpět

Top